Jocurile Olimpice din Tokyo 2020 vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august, iar programul complet al sportivilor români a fost deja publicat. Peste o sută de sportivi din România vor concura la atletism, baschet 3×3, box, canotaj, ciclism, fotbal, gimnastică, nataţie, canoe, judo, lupte, scrimă, tenis, tenis de masă, tir sportiv, tir cu arcul şi triatlon.
Români la Jocurile Olimpice din Tokyo
UPDATE, sâmbâtă, 7 august
Alexandru Mihăiţă Novac a ocupat locul 12, ultimul, în finala probei de aruncare a suliţei, sâmbătă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar medalia de aur a fost cucerită de indianul Neeraj Chopra.
Cătălin Chirilă s-a clasat pe locul trei în finala B a probei de Canoe simplu pe 1.000 m, desfăşurată sâmbătă la baza nautică Sea Forest Waterway, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, respectiv pe locul 11 în clasamentul final al probei.
UPDATE, vineri, 6 august
Albert Saritov și Alina Vuc, eliminați în primul tur la lupte! Albert Saritov a fost învins surprinzător încă din primul meci de italianul Abraham de Jesus Conyedo Ruano, la categoria 97 kg. Scorul a fost de 6-1 în favoarea sportivului care reprezintă Italia. De aceeași soartă a avut parte și Alina Vuc, la categoria 50kg. Sportiva noastră a fost învinsă de bulgăroaica Georgieva Seliska, care s-a impus cu scorul de 6-0. De menționat este faptul că Alina Vuc era văzută drept una dintre marile favorite pentru a prinde podiumul la categoria 50kg.
Cătălin Chirilă, în semifinale la canoe simplu 1000m. Sportivul român a câștigat prima serie de calificări, cu un timp de 4:05.617. Acest rezultat i-a adus automat un loc în semifinale la canoe simplu 1000m. Cursa este programată mâine, 7 august, de la 03:44. Ulterior, dacă va reuși să se califice în finală, aceasta este programată de la ora 05:53.
UPDATE, miercuri, 4 august
Alexandru Novac (24 de ani) s-a calificat în finala probei de suliță, cu a șaptea performanță, după ce a aruncat 83,27 de metri. Finala probei are loc pe 7 august, de la ora 14, ora României.
Krista Incze (25 de ani) a fost învinsă în recalificări, în lupta pentru bronz, de letona Anastasia Gregorieva, triplă campioană europeană!
UPDATE, marți, 3 august
Veste tristă de la Tokyo din partea Larisei Iordache. Sportiva noastră nu s-a putut reface în timp util și a decis să nu participe în finala de la bârnă, programată la 11:50, ora României.
Potrivit reporterilor GSP, Larisa Iordache a resimțit dureri din cauza accidentării și a părăsit sala de concurs în lacrimi. Ea a suferit o entorsă la piciorul stâng, imediat după sesiunea de calificări din 25 iulie.
Larisa Iordache a părăsit sala de concurs în lacrimi
Kriszta Incze pierde în sferturile de finală la lupte libere, categoria 62 de kilogrameRomânca Kriszta Incze a pierdut lupta în fața lui Aisuluu Tynybekova, sportivă de origine din Kârgâzstan. Kriszta Incze nu a reușit niciun punct, scorul fiind 6-0 în favoarea oponentei. Dacă Aisuluu Tynybekova învinge şi în următoarea luptă, Kriszta Incze intră în recalificări mâine. Aisuluu Tynybekova va lupta în semifinale la ora 12.20 (ora României). Atunci vom şti dacă sportiva noastră va intra în recalificări.
Cătălin Chirilă și Victor Mihalachi au terminat pe locul 5 în finala canoe dublu 1000m. Cătălin Chirilă și Victor Mihalachi au încheiat finala probei de dublu masculin 1000m la disciplina canoe sprint pe locul 5. Cuba a cucerit medalia de aur, China argintul, iar Germania bronzul!
UPDATE, luni, 2 august
Echipa de tenis de masă a României a pierdut meciul cu Hong-Kong, scor 1-3, în competiția feminină pe echipă.
Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi s-au calificat, luni dimineață, în semifinalele probei de canoe dublu- 1000 de metri, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Alin Alexuc-Ciurariu a fost învins de iranianul Amin Mirzazadeh, luni, în recalificările categoriei 130 kg la lupte greco-romane.
România conduce Hong Kong în sferturile de finală ale turneului de tenis de masă. Primul punct tricolor a fost adus de perechea Eliza Samara și Dana Dodean.
Eliza Samara si Daniela Dodean, victorie mare cu Hong Kong
UPDATE, duminică, 1 august
Alin Alexuc Ciurariu are o șansă pentru medalia de bronz la lupte greco-romane.Alin Alexuc Ciurariu a fost învins în optimi de cubanezul Mijain Lopez Nunez, la categoria 130 kg lupte greco-romane, însă mai are o șansă la medalie. Sportivul român va profita de faptul că fostul său adversar a ajuns în finală, astfel că el va avea o șansă la medalia de bronz.
Alin Alexuc Ciurariu se va lupta cu iranianul Amin Mirzazdeh, luni, de la ora 05:00, ora României. Dacă va câștiga, va lupta pentru bronz cu turcul Kayapaal Riza.
Calificare în FINALĂ pentru Bianca Ghelber la aruncarea ciocanului!!! România speră la încă o medalie, după ce Bianca Ghelber s-a calificat în finala olimpică la aruncarea ciocanului. Ea a avut al 11-lea rezultat din concurs, cu o aruncare de 71.72 metri.
Este prima finală olimpică pentru Bianca Ghelber, care este la a treia prezență la Jocurile Olimpice.
Calificare pentru naționala României în proba de tenis de masă, la feminin. România a învins Egipt la Jocurile Olimpice, scor 3-0, în proba de tenis de masă, la feminin. Eliza Samara și Daniela Dodean Monteiro au evoluat în proba de dublu, în timp ce la simplu au participat Bernadette Szocs și Eliza Samara. Succesul în fața Egipitului a calificat naționala României în sferturile de finală ale competiției.
UPDATE, sâmbătă, 31 iulie
Premieră pentru întrecerile de la Tokyo – România nu va fi reprezentată de vreun sportiv în ziua de sâmbătă, 31 iulie.
Înotătorii David Popovici şi Bianca Andreea Costea, care ar fi putut evolua sâmbătă în semifinale la 50 m liber, au ratat accederea în această fază.
Potrivit Agerpres, în ultimele opt zile ale Jocurilor Olimpice (1-8 august), sportivii români vor concura la atletism, canoe, gimnastică artistică, lupte şi tenis de masă (echipe feminin).
UPDATE, vineri, 30 iulie
Vlăduț Simionescu a fost eliminat în optimi la Judo. Sportivul român a dispus în runda inaugurală de Ali Omar din Libiar, însă a fost învins, apoi, de ucraineanul Yakiv Khammo, cap de serie numărul șapte.
Alin Firfirică nu s-a calificat în finala probei de aruncare a discului, cu doar 61,90 metri.
Barca de 8+1 a României, Maria-Magdalena Rusu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu, Daniela Druncea nu și-a găsit ritmul în finală și a terminat doar pe locul șase. Conform gsp.ro, Denisei Tîlvescu i s-a făcut rău în timpul cursei din cauza efortului depus. A fost preluată de pe ponton cu un scaun rulant.
UPDATE, joi, 29 iulie
Daniel Martin a terminat ultimul în seria de calificări în proba de 100 metri fluture și a ratat calificarea în finală.
David Popovici a terminat pe locul 7 în cadrul finalei de la 100 metri liber. Acesta a mai rămas înscris la 50 de metri liber.
Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă, locul 6 în finala la dublu vâsle feminin!
Ciprian Tudosă și Marius Cozmiuc cuceresc medalia de argint în cadrul probei de dublu rame masculin! A patra medalie pentru delegația României.
Adriana Ailincăi și Iuliana Buhuș au încheiat pe locul trei finala B de la dublu rame feminin!
UPDATE, miercuri, 28 iulie
Veste tristă de la înot! Robert Glință a ratat calificarea în semifinale la 200m spate. Final de aventură pentru Robert Glință la Jocurile Olimpice! Sportivul român de 24 de ani s-a clasat pe locul 26 la proba de 200m spate și nu s-a calificat în semifinale. Timpul reușit de înotătorul român a fost de 1:59:18.
Robert Glință rămâne cu participarea în finala de la 100m spate, unde a terminat cursa pe locul 8.
Finală pentru echipa feminină de 8+1 de la canotaj!!!Continuă să vină vești bune de la canotaj. Echipa feminină de 8+1 a României, formată din Maria-Magdalena Rusu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu și Daniela Druncea, s-a calificat în marea finală de la Tokyo cu un timp de 5:52:99, acesta fiind cel mai bun timp mondial!
Cursa finalp este programată vineri, 30 iulie, de la ora 04:05, ora României.
Marius Cozmiuc și Ciprian Tănasă, calificare în finală la dublu rame masculin! Românii Marius Cozmiuc și Ciprian Tănasă au câștigat spectaculos semifinala probei de dublu rame masculin cu un timp de 6:13:51 și s-au calificat în finală. Cursa va avea loc miercuri, 29 iulie, de la ora 3:18, ora României.
Ionela Lehaci și Gianina Beleagă, în finală la dublu vâsle feminin!România va concura într-o nouă finală la canotaj, mulțumită echipei formate din Ionela Lehaci și Gianina Beleagă la proba de dublu vâsle feminin. Cele două au terminat pe locul 3 în semifinala de dublu vâsle feminin categorie ușoară și și-au asigurat un loc în marea finală, care e programată pe 29 iulie, de la ora 4:10, ora României.
Minunea David Popovici s-a calificat în a doua finală olimpică la doar 16 ani! David Popovici s-a calificat în finala probei de 100m liber la Olimpiada de la Tokyo. David a concurat în prima semifinală și a terminat cursa pe locul 4, cu un timp de 47:72. Timpul lui David a fost al 5-lea din cele două semifinale.
David Popovici se va lupta pentru o medalie olimpică, joi, de la ora 5:37, ora României.
Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari sunt noii vicecampioni olimpici la canotaj, proba de patru rame masculin. Românii au fost devansați doar de echipajul Australiei, iar pe locul al treilea a sosit Italia.
AUUUUUR PENTRU ROMÂNIA LA JOCURILE OLIMPICE. Simona Radiș și Ancuța Bodnar au devenit campioane olimpice în proba de dublu vâsle. Fetele noastre au avut un ritm fabulos pe parcursul întregii curse, iar la final au oprit acele cronometrelor după 6:41:03. Este prima medalie de aur a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Până la acest rezultat, delegația țării noastre obținuse o singură medalie, argintul Anei Popescu la scrimă.
UPDATE, marți, 27 iulie
Bernadette Szocs a fost învinsă în proba de simplu la tenis de masă, în turul al treilea, de americanca Juan Liu, cu scorul de 4-2.
Robert Glință nu a avut nicio șansă în finala probei de 100 metri spate, fiind cronometrat cu al optulea timp!
David Popovici a făcut o cursă fantastică, la 200 de metri liber, însă a terminat doar pe locul al patrulea, la două sutimi de o medalie istorică!
UPDATE, luni, 26 iulie
Eliminare pentru echipa de baschet feminin 3×3 a României. Rezultatul din partida Franța – Rusia 17-14 a anulat orice șansă a României de a mai prinde fazele eliminatorii. „Tricolorele” vor juca doar pentru palmares ultimul meci, împotriva Franței, care este programat marți dimineață, de la ora 11:00.
Victorie mare de tot pentru Claudia Nechita la box!!!Maria Claudia Nechita (27 de ani) a învins-o pe somaleza Ramla Ali, în optimile de finală ale categoriei 52 kg. Decizia a fost în unanimitate, toți cei 5 arbitri acordându-i victoria Claudiei Nechita.
Succesul este unul istoric pentru țara noastră, Claudia fiind prima femeie din România care a câștigat un meci de box la Jocurile Olimpice!
În sferturile de finală, ea va lupta împotriva învingătoarei dintre Sena Irie (Japonia) și Khouloud Hlimi Ep Moulah (Tunisia). Meciul este programat miercuri, de la ora 11:15. Cu o victorie, Nechita ar fi sigură de o medalie!
Monica Niculescu și Raluca Olaru, eliminate la Tokyo!Monica Niculescu (33 de ani) și Raluca Olaru (32 de ani) au fost învinse în proba de dublu feminin la Jocurile Olimpice de către australiencele Ellen Perez (25 de ani) și Samantha Stosur (37 de ani), scor 6-7(3), 5-7.
Româncele începuseră bine partida și au fost la un pas să câștige primul set. Din păcate, australiencele au revenit de la 2-5 și au câștigat în tie-break.
În urma acestui eșec dureros, România a rămas fără reprezentate în competiția de tenis de la Jocurile Olimpice.
Înfrângere și la box! Cosmin Gîrleanu a pierdut în fața bulgarului Daniel Panev.Cosmin Gîrleanu s-a luptat în această dimineață în proba de box de la Olimpiadă, categoria 52 de kg. Adversarul lui Cosmin a fost bulgarul Daniel Panev, care a reușit să se impună în turul 1.
Eliza Samara, eliminată în turul 3 la tenis de masă!Eliza Samara era una dintre sportivele României care aveau o șansă bună de a reveni de la Tokyo cu o medalie olimpică. Din păcate, ea a fost eliminată în turul 3 al probei de simplu feminin la tenis de masă, de thailandeza Suthasini Sawettabut, scor 1-4 (7-11, 6-11, 11-4, 8-11, 2-11).
România pierde în fața Rusiei la baschet 3×3.Este a 4-a înfrângere pe care România o încasează în turneul de baschet 3×3 de la Jocurile Olimpice. „Tricolorele” mai au de jucat un singur meci, împotriva Franței, duel care este programat marți dimineață la ora 11:00.
Înotătorul David Popovici s-a calificat, în această dimineață, în finala probei de 200 de metri liber. Puștiul care face senzație în 2021 a terminat pe locul al doilea în semifinala 1 a concursului. Românul de 16 ani a fost cronometrat cu un minut 45 de secunde şi 68 de sutimi, la 23 de sutimi de învingătorul seriei semifinale, rusul Martin Maliutin, şi cu trei sutimi mai bun ca brazilianul Fernando Scheffer. Timpul lui Popovici a fost al şaptelea al semifinalelor.
Robert Glință s-a calificat pentru a doua oară în ultimul act la 100 metri spate. Are al 8-lea timp, dar românul speră să-și depășească limitele.
Robert Glinţă a fost al patrulea în semifinala 1, cu 53 de secunde şi 20 de sutimi. În faţa lui s-au clasat americanul Ryan Murphy, 52.524, australianul Mitch Larkin, cu 52.78, şi italianul Thomas Ceccon, cu 52.78.
Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în turul II al turneului de tenis de la Jocurile Olimpice de Marketa Vondrousova (Cehia, 22 de ani, 41 WTA), scor 1-6. 2-6.
Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 135 WTA) a fost singura reprezentantă a României pe tabloul de simplu de la Jocurile Olimpice.
Alexandru Raicu, eliminat din proba de Judo, categoria 73 kg.Sportivul român a fost eliminat încă din primul tur de japonezul Ono Shohei, unul dintre favoriții pentru medalie la Tokyo. Alexandru Raicu a fost învins cu un scor de 10-0.
Victorie pentru echipa de baschet 3×3 a României!România a bifat prima victorie la Jocurile Olimpice în turneul de baschet 3×3, scor 22-14 cu Mongolia. Anterior, „tricolorele” au încasat 3 înfrângeri consecutiv, iar șansele la o calificare în fazele eliminatorii sunt extrem de mici.
România mai are de jucat 2 meciuri în grupă: cu Rusia (astăzi, de la ora 08:00) și cu Franța (marți, de la ora 11:00).
Felix Deuchampt a terminat pe locul 36 triatlonul de la Tokyo! Felix Deuchampt este francezul naturalizat din delegația României de la Jocurile Olimpice. El a participat în proba de triatlon și a terminat pe locul 36, cu un timp total de 1 oră, 49 de minute și 14 secunde (18:39 la înot, 57:42 la ciclism și 31:38 la alergare).
Norvegianul Kristian Blummenfelt a câștigat aurul, britanicul Alex Yee a obținut argintul, iar bronzul i-a revenit neozeelandezului Hayden Wilde.
UPDATE, duminică, 25 iulie
Maria Holbură a concurat la toate cele 4 aparate. La bârnă a obținut nota 12,700, la sol a obținut 12,200, la sărituri nota 13,166, iar la paralele 11,100. Este e pe locul 36 după 3 subdiviziuni, cu un total de 49,166 și nu are șanse la calificarea în finala de la individual compus sau vreo finală pe aparate.
Robert Glință s-a calificat în semifinalele probei de 100 metri spate. Va intra din nou în concurs luni dimineață. De asemenea, David Popovici s-a calificat în proba de 200 metri liber cu al patrulea timp din concurs.
Echipajul feminin de dublu vâsle al României, format din Ancuța Bodnar și Simona Radiș s-a calificat în finală fără probleme! Ultimul act este programat miercuri dimineață, în jurul orei 3!
În proba masculină de patru rame fără cârmaci masculin, Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari au câştigat seria de recalificări de duminică, în 6 min 09 sec 72/100. Finala este programată tot miercuri.
Andreea Chițu a pierdut în optimi, în fața lui Odette Giuffrida, aceeași italiancă ce o elimina la Rio de Janeiro. Judoka din România va trebuit să lupte în recalificări pentru a spera la o medalie.
Perechea formată din Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs a fost eliminată în faza sferturilor de finală ale probei de dublu mixt. Românii au fost învinși de cuplul chienz Xin Xu/Shiwen Liu, cu 4-0 (6, 1, 6, 10). Ovidiu Ionescu a fost eliminat și din cadrul probei de simplu, în turul doi, de Gustavo Tsuboi, scor 1-4.
Echipa feminină de baschet 3×3 a României a fost învinsă de Italia cu scorul de 22-14,
UPDATE, sâmbătă, 24 iulie
FINALA: Ana Maria Popescu – Sun Yiwen, 10-11!
SEMIFINALĂ: Ana Maria Popescu – Katrina Lehis, 15-11
SFERTURI DE FINALĂ: Ana Maria Popescu – Julia Beljajeva, scor 15-8. Șanse reale la prima medalie a României!
Victorieeeee Ana Maria Popescu. Românca a debutat cu o victorie la Tokyo şi s-a calificat în optimi: 15-10 cu Tikanah Abdul Rahman din Singapore.
Apoi, sportiva noastră a reușit un nou succes categoric, 15-6 cu sud-coreeanca Sera Song și a acces în sferturi. Iulian Teodosoiu a început şi el bine la sabie: 15-13 cu Luca Curatoli. Din păcate, a pierdut în turul următor, cu Enrico Berre, scor 12-15.
Mihaela Buzărnescu, unica reprezentantă a României în proba de simplu, a învins-o în primul tur pe Alison Riske din Statele Unite ale Americii, scor 6-7, 7-5, 6-4, după 2 ore și 53 de minute joc. Românca a fost extrem de nervoasă în setul secund, scăpând printre dinți și câteva înjurături în engleză. Adresate, cel mai probabil, arbitrilor de tușă.
Laura Ilie a ratat calificarea în finala probei de puşcă 10 metri aer comprimat. A terminat concursul cu 628 de puncte, prima sub linia celor opt sportive care s-au calificat în ultimul act. Sportiva cu şanse la medalii părăseşte concursul prematur, în lacrimi, în braţele antrenorului său, Olimpiu Marin.
Marian Drăgulescu, doar al cincilea în calificări la sărituri, după prima diviziune. A ratat calificarea în finală!
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu mixt la tenis de masă, după ce au trecut de echipa Slovaciei, cu 4-1. În următoarea fază, românii vor întâlni câştigătoarea dintre China şi Canada.
Tot la tenis de masă, Ovidiu Ionescu a trecut de Xin Yan din Australia, scor 4-1!
Echipajul de dublu vâsle feminin Ionela Livia Cozmiuc şi Geanina Beleagă s-a calificat în semifinale, cu cel mai bun timp din seria a treia de calificare – 7:01:74.
Perechea Raluca Olaru/Monica Niculescu s-a impus în fața echipei din Taipei, formate din Hao-Ching Chan și Latisha Chan, favoritele numărul 5, cu 7-5, 1-6, 10-6. O victorie fantastică pentru cele două jucătoare din România!
Echipa feminină de baschet 3×3 a României (Claudia Cuic, Sonia Ursu, Ancuța Stoenescu și Gabriela Mărginean) a pierdut prima partidă de la Tokyo, contra Chinei, scor 10-21! De asemenea, România a pierdut și contra Japoniei, scor 8-20.
UPDATE, vineri, 23 iulie.Echipele de dublu vâsle masculin și feminin ale României s-au calificat în Semifinala A/B la Tokyo.
Florin Marian Enache și Ionuț Prundeanu au terminat pe locul 3 cursa de calificare, asigurându-și astfel locul în Semifinala A/B la Tokyo2020, proba de dublu vâsle masculin (M2x).
Echipajul de dublu vâsle feminin (W2x), compus din Simona Radiș și Ancuța Bodnar, a încheiat pe primul loc cursa de calificare la Tokyo2020.
Competiția se desfășoară între 23 iulie și 8 august, iar atleţii români care participă la J.O. spun că au parte de condiţii ”spartane” în cantonamentul de la Matsudo, unde se află într-o carantină totală şi trebuie să respecte cu stricteţe regulile organizatorilor privitoare la pandemia de Covid-19. În ceea ce priveşte condiţiile de antrenament, Alina Rotaru a afirmat că sunt foarte bune şi că s-a acomodat foarte repede şi la diferenţa de fus orar.
Elevii lui Mirel Rădoi au intrat și ei în linie dreaptă înainte de startul de la Tokyo! Fotbaliștii României se pregătesc intens pentru meciul contra reprezentativei din Honduras, însă nu au uitat nici să se distreze. Andrei Ciobanu este responsabil cu buna dispoziție. Mijlocașul celor de la Farul Constanța a fost provocat să aleagă câte o meserie, alta decât cea de fotbalist, pentru fiecare dintre colegii săi din lotul convocat de Rădoi pentru Jocurile Olimpice. Andrei Ciobanu a fost rugat să-și motiveze deciziile și a stârnit hohote de râs.
Câți sportivi ne vor reprezenta țara
România va fi reprezentantă la Jocurile Olimpice de la Tokyo de 101 sportivi. Mai exact, de 46 de femei și 55 de bărbați. Aceștia din urmă vor participa la 17 discipline.
Atletism (10 sportivi):
Florentina Costina Iusco şi Alina Rotaru, Claudia Mihaela Bobocea, Daniela Stanciu, Alin Alexandru Firfirică, Marius Iulian Cocioran, Rareş Andrei Toader, Bianca Florentina Ghelber, Andrea Miklós, Mihăiţă Alexandru Novac.
Echipa feminină baschet 3×3 (4 jucătoare + 2 rezerve):
Cosmin-Petre Gîrleanu (52 kg), Maria Claudia Nechita (57 kg);
Antrenori: Dumitru Dorobanţu, Adrian Lăcătuş
Canotaj (36 sportivi + 2 rezerve):
Opt rame cu cârmaci masculin: Alexandru Petrişor Chioseaua, Florin Sorin Lehaci, Constantin Radu, Sergiu Vasile Bejan, Vlad Dragoş Aicoboae, Constantin Adam, Florin Nicolae Arteni Fîntînariu, Ciprian Huc, Adrian Petre Munteanu;
Opt rame cu cârmaci feminin: Maria Magdalena Rusu, Viviana Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu, Daniela Druncea;
Patru rame fără cârmaci masculin: Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu, Cosmin Pascari;
Patru rame fără cârmaci feminin: Mădălina Hegheş, Roxana Iuliana Anghel, Elena Logofătu, Cristina Georgiana Popescu;
Două rame feminin: Iuliana Buhuş, Adriana Ailincăi;
Două rame masculin: Marius Vasile Cozmiuc, Ciprian Tudosă;
Dublu vâsle masculin: Ioan Prundeanu, Marian Florian Enache;
Rezerve: Elena Iuliana Mihai, Alexandru Cosmin Macovei
Ciclism (2):
Vlad Dascălu (mountain bike), Eduard Michael Grosu (ciclism pe şosea);
Fotbal (18 jucători + 4 rezerve):
Portari: Aioani Marian Mihai, Mihai Maximilian Popa, Ştefan Târnovanu;
Fundaşi: Tudor Cristian Băluţă, Radu Ştefăniţă Boboc, Andrei Chindriş, Ion Gheorghe, Virgil Eugen Ghiţă, Andrei Florin Raţiu, Florin Ştefan, Alexandru Ştefan Paşcanu, Ricardo Florin Grigore;
Mijlocaşi: Mihai Alexandru Dobre, Marius Mihai Marin, Dragoş Ionuţ Nedelcu, Eduard Marian Florescu, Antonio Sefer, Virgil Andrei Ciobanu, Marco Alexandru Dulca;
Atacanţi: Andrei Sîntean, George Danuţ Ganea, Valentin Gheorghe