Live BLOG Olimpiada din Tokyo. Un italian a cucerit aurul olimpic în proba regină de la Olimpiadă, 100m! LIVE UPDATE

Moldoveanu Camelia 01.08.2021, 16:36

Live BLOG Olimpiada din Tokyo. Playsport.ro vă transmite știri de ultimă oră despre delegația României. Urmărește AICI cele mai importante informații ale zilei despre cei 101 sportivi români și restul participanților de la a XXXII-a Olimpiadei de vară.

Jocurile Olimpice 2020, informații esențiale


UPDATE, 1 august

Marcell Jacobs (26 de ani), italianul de 26 de ani născut în El Paso (SUA), este campion olimpic la proba de 100m atletism!
Jacobs nu se număra printre favoriți, însă a reușit să producă o surpriză uriașă. El a reușit să termine cursa în doar 9.80 secunde, în fața americanului Fred Kerely (9.84) și canadianului Andre de Grasse (9.89).

Marcell Jacobs, campion olimpic la 100m
Marcell Jacobs, campion olimpic la 100m

UPDATE, 1 august

Alexander Zverev (Germania) e noul campion olimpic la tenis!

Alexander Zverev este noul campion olimpic al probei individual masculin de tenis. Germanul l-a învins în finală pe reprezentantul Comitetului Olimpic Rus, Karen Khachanov, scor 6-3, 6-1. Finala olimpică a durat doar 80 de minute.

Alexander Zverev, campion olimpic la Tokyo
Alexander Zverev, campion olimpic la Tokyo

UPDATE, 1 august

Ziua și retragerea pentru Simone Biles!

Federația Americană de Gimnastică a revenit cu un nou comunicat, duminică, prin care anunță că Simone Biles a decis să se retragă si din finala probei de sol! Până în acest moment, Biles s-a mai retras din finalele de la sărituri și paralele inegale.

Simone s-a retras din finala probei de sol și va lua o decizie în privința bârnei în cursul acestei săptămâni. Oricum ar fi, te susținem cu toții, Simone”, se arată în comunicatul federației.

Finala la bârnă este ultima probă pe care campioana SUA o mai ia în calcul. În aceeași finală și-a anunțat participarea și Larisa Iordache.
Finala la bârnă este programată pentru ziua de marți, 3 august.


UPDATE, 31 iulie

Belinda Bencic, numărul 12 WTA, a cucerit aurul olimpic la tenis, în proba de simplu feminin de la Tokyo.

Belinda Bencic a învins-o în finală pe Marketa Vondrousova (Cehia), locul 42 WTA, scor 7-5, 2-6, 6-3.
Bencic are şansa să obţină aurul olimpic şi la dublu la Tokyo, ea şi Viktorija Golubic urmând să joace duminică finala cu echipa cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova.

Medalia de sâmbătă este a treia de aur pentru Elveţia la tenis la Jocurile Olimpice, după cea la simplu masculin obţinută de Marc Rosset în 1992 şi cea la dublu masculin câştigată de Roger Federer şi Stan Wawrinka în 2008.


UPDATE, 31 iulie

Simone Biles a renunțat și la finalele de la sărituri și paralele

Renumita gimnastă din SUA a decis să renunțe și la finalele de la sărituri și paralele, la doar câteva zile după ce s-a retras din finala concursului de individual compus.
Potrivit Federației Americane de Gimnastică, retragerile ar fi avut loc tot din cauza stării mentale pe care o prezintă gimnasta. De asemenea, prezența acesteia la probleme de sol și bârnă este încă incertă:

După mai multe consultări cu staff-ul medical, Simone Biles a decis să se retragă de la finalele probelor de sărituri și paralele. Vom continua să o evaluăm în fiecare zi pentru a determina dacă va participa sau nu la probele de la sol și bârnă”, a fost anunțul federației pe Twitter.


UPDATE, 28 iulie

Simone Biles s-a retras din finala de la individual compus!

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat oficial emis de echipa de gimnastică a SUA.

După mai multe evaluări medicale, Simone Biles s-a retras din finala de individual compus de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, pentru a se focusa pe sănătatea mentală. Simone va continua să fie evaluată zilnic pentru a se determina dacă poate sau nu să participe în finalele individuale de săptămâna viitoare. Jade Carey, care a avut al nouălea cel mai mare scor în calificări, va participa în locul său la individual compus”. se arată în comunicatul emis de echipa SUA.


UPDATE, 26 iulie

S-a scris istorie la Tokyo! O japoneză a luat aurul, la doar 13 ani, într-o probă care a debutat în acest an la Olimpiadă.

Momiji Nishiya, sportivă în vârstă de doar 13 ani, a cucerit aurul în proba de skateboarding de la Jocurile Olimpice. Această probă a fost introdusă în premieră cu ocazia Olimpiadei din acest an și în acest context, japoneza Momiji Nishiya a devenit prima campioană olimpică la această disciplină sportivă.
Podiumul a fost completat de brazilianca Rayssa Leal, de asemenea de 13 ani, și de nipona Funa Nakayama, 16 ani.


UPDATE, sâmbătă, 24 iulie  

Cea mai tânără sportivă de la Tokyo, sirianca Hend Zaza, de doar 12 ani, a fost învinsă în primul tur al turneului de simplu de tenis de masă, de chinezoaica Liu Jia, în vârstă de 39 de ani. Asiatica ce reprezintă Austria are un copil aproape de vârsta adversarei sale și s-a impus cu 4-0.

Recordul pentru cea mai tânăr sportiv din istoria Jocurilor Olimpice îl deține o româncă – patinatoarea Beatrice Huștiu, care avea doar 11 ani și 158 de zile la ediția din 1968! Hend Zaza este pe locul secund în acest clasament!


UPDATE. Naomi Osaka a aprins flacăra olimpică!

Naomi Osaka a aprins flacăra olimpică
Naomi Osaka a aprins flacăra olimpică

UPDATE. Steagul României a fost ridicat la Tokyo!

Simona Radiș, Robert Glință și toată delegația României (doar sportivii care au putut fi prezenți) a fost prezentată la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice!

România la Olimpiada de la Tokyo 2020
România la Olimpiada de la Tokyo 2020
România la Tokyo
România la Tokyo

UPDATE. A început ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo.


UPDATE. Simona Radiș și Robert Glință vor fi port-drapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

„Comitetul Olimpic și Sportiv Român a decis, cu puține minute în urmă, să o desemneze pe Simona Radiș, alături de Robert Glință, port-drapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo (ora 14:00, live pe TVR 1)!
Din cauza vremii nefavorabile, cursele de calificare de duminică se țin mâine, iar Mădălina Bereș, care are cursa mâine, nu mai poate lua parte astfel la ceremonia de deschidere”, se arată pe pagina de Facebook Steaua TV official.


UPDATE, 23 iulie. Astăzi are loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Toyko.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice are loc vineri, începând cu ora 14.00, pe Stadionul Naţional din Tokyo. La festivitate sunt aşteptaţi împăratul Naruhito, preşedintele Emmanuel Macron şi Prima Doamnă a SUA, Jill Biden.
La ceremonie vor defila sportivi din 208 țări.
Delegaţia României include 101 sportivi, care vor concura în 17 probe. România va defila la ceremonia de deschidere cu toţi sportivii care doresc să participe, mai puţin cei care intră în concurs ziua următoare.
Mădălina Bereş, medaliată olimpică cu bronz la Rio 2016 şi campioană mondială cu barca de 8+1 a României, şi Robert Glinţă, primul înotător din România care a reuşit să câştige aur la Campionatele Europene şi a fost primul sportiv calificat la JO de la Tokyo, vor purta drapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.


Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie – 8 august 2021. Cu toate că pe data de 23 iulie o să aibă loc festivitatea de deschidere a competiției, Olimpiada începe încă de pe 21 iulie cu fotbal și softball. Premiile și medialii obținute de câștigătorii celor două competiții urmând să fie decernate pe 24 iulie.

România a plecat la Tokyo cu 101 sportivi pentru 17 discipline sportive (45 la feminin și 55 la masculin). Printre aceștia se află și Ana Maria Brânză, 36 de ani, și Marian Drăgulescu, 40 de ani. Cei doi sportivi au o experiență sportivă impresionantă, fiind pentru a cincea oară când participă la o Olimpiadă.

Din cauza pandemiei de Covid-19, dar și din cauza cazurilor de îmbolnăvire în continuă creștere din Tokyo, premierul Yoshihide Suga a anunțat că se va intra în stare de urgență. Acest lucru înseamnă faptul că evenimentul nu o să poată găzdui spectatori. Pe lângă sportivi, pe Stadionul Olimpic se vor afla maxim 1.000 de persoane. Grupul VIP o să fie format din demnitari străini și invitați importanți, printre aceștia aflându-se împăratul Japoniei, Naruhito, care va declara deschisă cea de-a 32-a ediţie a Jocurilor Olimpice, şi prima doamnă a Statelor Unite, Jill Biden.

Delegația României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

Atletism (10 sportivi): Florentina Costina Iuşco, Alina Rotaru (ambele la săritura în lungime), Claudia Mihaela Bobocea (1.500 m), Daniela Stanciu (săritura în înălţime), Alin Alexandru Firfirică (aruncarea discului), Marius Iulian Cocioran (50 km marş), Rareş Andrei Toader (aruncarea greutăţii), Bianca Florentina Ghelber (aruncarea ciocanului), Andrea Miklos (400 m), Mihăiţă Alexandru Novac (aruncarea suliţei);
Antrenori: Teodoru Agachi, Nicolae Alexe, Valentin Anghel, Sergiu Mihai Octavian Măzăran, Oana Manuela Pantelimon, Mihai Corucle;

Echipa feminină baschet 3×3 (4 jucătoare + 2 rezerve): Ancuţa Violeta Stoenescu, Gabriela Mărginean, Sonia Ursu, Claudia Monica Cuic; Rezerve: Anca Şipoş, Gabriela Irimia;
Antrenor: Tatiana Gallova;

Box (2): Cosmin-Petre Gîrleanu (cat. 52 kg), Maria Claudia Nechita (cat. 57 kg);
Antrenori: Dumitru Dorobanţu, Adrian Lăcătuş;

Canotaj – 9 echipaje (36 sportivi + 2 rezerve): Opt rame cu cârmaci masculin (8+): Alexandru Petrişor Chioseaua, Florin Sorin Lehaci, Constantin Radu, Sergiu Vasile Bejan, Vlad Dragoş Aicoboae, Constantin Adam, Florin Nicolae Arteni Fîntînariu, Ciprian Huc, Adrian Petre Munteanu; Opt rame cu cârmaci feminin (8+): Maria Magdalena Rusu, Viviana Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu, Daniela Druncea; Patru rame fără cârmaci masculin (4-): Mihăiţă Vasile Țigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu, Cosmin Pascari; Patru rame fără cârmaci feminin (4-): Mădălina Hegheş, Roxana Iuliana Anghel, Elena Logofătu, Cristina Georgiana Popescu; Dublu rame feminin (2-): Iuliana Buhuş, Adriana Ailincăi; Dublu rame masculin (2-): Marius Vasile Cozmiuc, Ciprian Tudosă; Dublu vâsle categorie uşoară feminin (L2x): Ionela Livia Cozmiuc, Gianina Elena Beleagă; Dublu vâsle feminin (2x): Nicoleta Ancuţa Bodnar, Simona Geanina Radiş; Dublu vâsle masculin (2x): Ioan Prundeanu, Marian Florian Enache; Rezerve: Elena Iuliana Mihai, Alexandru Cosmin Macovei;
Antrenori: Dorin Alupei, Antonio Colamonici, Vasile Ionel Măstăcan, Bogdan Liviu Codrici, Marius Bacaoanu Aanei, Ciprian Atomei.

Ciclism (2): Vlad Dascălu (mountain bike), Eduard Michael Grosu (ciclism pe şosea);
Antrenori: Paulo De La Fuente Perez, Georgios Georgiadis;

Fotbal (18 jucători + 4 rezerve): Portari – Marian Mihai Aioani, Mihai Maximilian Popa, Ştefan Târnovanu; Fundaşi – Tudor Cristian Băluţă, Radu Ştefăniţă Boboc, Andrei Chindriş, Virgil Eugen Ghiţă, Andrei Florin Raţiu, Florin Ştefan, Alexandru Ştefan Paşcanu, Ricardo Florin Grigore; mijlocaşi – Mihai Alexandru Dobre, Ion Gheorghe, Marius Mihai Marin, Ronaldo Deaconu, Eduard Marian Florescu, Antonio Sefer, Virgil Andrei Ciobanu, Marco Alexandru Dulca; atacanţi – Andrei Sîntean, George Dănuţ Ganea, Valentin Gheorghe;
Antrenori: Mirel Matei Rădoi, Constantin Nicolae Dică, Florin Constantinovici Schreiber, Leontin Toader;

Gimnastică artistică (3): Maria Larisa Holbură (individual compus), Larisa Andreea Iordache (individual compus), Marian Drăgulescu (sărituri);
Antrenori: Ştefan Csaba Gal, Lăcrămioara Moldovan, Cristian Moldovan;

Înot (4): Robert Glinţă (100 m spate), Daniel Martin (100 m spate), David Popovici (100 m liber); Bianca Andreea Costea;
Antrenori: Mugur Constantin Tomescu, Adrian Rădulescu;

Canoe sprint (2): Victor Mihalachi, Cătălin Chirilă (C2 – 1.000 m);
Antrenor: Florin Popescu;

Judo (3): Andreea Ştefania Chiţu (cat. 52 kg), Alexandru Constantin Raicu (cat. 73 kg), Vladuţ George Simionescu (cat. +100 kg);
Antrenori: Florin Bercean, Kohei Oishi;

Lupte (5): feminin – Alina Vuc (cat. 50 kg), Andreea Beatrice Ana (cat. 53 kg), Kriszta Tunde Incze (cat. 62 kg), libere masculin – Albert Saritov (cat. 97 kg); greco-romane – Alin Alexuc-Ciurariu (cat. 130 kg);
Antrenori: Petrică Carare, Nikolai Ilici Stoianov, Ion Vremere;

Scrimă (2): Ana-Maria Popescu (spadă), Iulian Teodosiu (sabie);
Antrenori: Rareş Eugen Dumitrescu, Radu Nicolae Podeanu;

Tenis (3): Ioana Raluca Olaru, Monica Niculescu (ambele la dublu feminin), Mihaela Buzărnescu (simplu);
Antrenor: Stelian Călin Ciorbagiu;

Tenis de masă (4 + 1 rezervă): echipa feminină (3 jucătoare) – Daniela Dodean-Monteiro, Bernadette Szocs (simplu, dublu mixt), Elizabeta Samara (simplu), Irina Ciobanu (rezervă), Ovidiu Ionescu (simplu, dublu mixt);
Antrenori: Viorel Filimon, Andrei Filimon;

Tir sportiv (1): Laura Georgeta Ilie (puşcă aer comprimat, 10 m);
Antrenor: Olimpiu Florin Marin;

Tir cu arcul (1): Mădălina Ştefania Amăistroaie;
Antrenor: Viorel Habian;

Triatlon (1): Felix Pierre Duchampt;
Antrenor: Ovidiu Nicolae Burghelea.

Program Jocurile Olimpice de la Tokyo pentru România

Iată în ce perioade o să se desfășoare cele 17 competiții la care România și-a trimis cei 1001 sportivi. Programul Jocurilor Olimpice de la Tokyo pentru români.

Probele de atletism:

Florentina Costina Iuşco, Alina Rotaru (săritura în lungime) – calificări (1 august, ora 3:50), FINALA (3 august, ora 4:50

Claudia Mihaela Bobocea (1.500 m) – runda 1 (2 august, orele 3:35, 3:43, 3:51), semifinale (4 august, orele 13:00, 13:12), FINALA (6 august, ora 15:50)

Daniela Stanciu (săritura în înălţime) – calificări (5 august, ora 3:10), FINALA (7 august, ora 13:35)

Alin Alexandru Firfirică (aruncarea discului) – calificări (30 iulie, orele 3:45, 5:20), FINALA (31 iulie, ora 14:15)

Marius Iulian Cocioran (50 km marş) – FINALA (5 august, 23:30)

Rareş Andrei Toader (aruncarea greutăţii) – calificări (3 august, orele 13:15, 14:40), FINALA (5 august, 5:05)

Bianca Florentina Ghelber (aruncarea ciocanului) – calificări (1 august, orele 3:10, 4:40), FINALA (3 august, ora 14:35)

Andrea Miklos (400 m) – runda 1 (3 august, între orele 3:45 şi 4:25), semifinale (4 august, orele 13:30, 13:38, 13:46), FINALA (6 august, ora 15:35)

Mihăiţă Alexandru Novac (aruncarea suliţei) – calificări (4 august, orele 3:05, 4:35), FINALA (7 august, ora 14:00)

Proba de baschet 3x:

România – China (24 iulie, ora 4:40)

România – Japonia (24 iulie, ora 8:25)

România – Italia (25 iulie, ora 4:40)

România – SUA (25 iulie, ora 11:30)

România – Mongolia (26 iulie, ora 4:40)

România – Rusia (26 iulie, ora 8:00)

România – Franţa (27 iulie, ora 11:00)

*Primele două clasate vor merge în semifinale, în timp ce echipele de pe 3-6 se vor duela în sferturi.

Proba de box:

Cosmin-Petre Gîrleanu (cat. 52 kg): 16-imi de finală (26 iulie – între orele 5:00-6:18 şi 11:00-12:18), optimi de finală (31 iulie – între orele 5:00-5:48 şi 11:00-11:48), sferturi de finală (3 august, orele 5:00, 5:15, 11:30, 11:48), semifinale (5 august, orele 8:30 şi 8:48), FINALA (7 august, ora 8:00)

Maria Claudia Nechita (cat. 57 kg): 16-imi de finală (24 iulie – orele 5:00, 5:15, 11:00 şi 11:15), optimi de finală (26 iulie – între orele 7:39-8:27 şi 13:54-14:42), sferturi de finală (28 iulie, orele 5:00, 5:15, 11:00, 11:15), semifinale (31 iulie, orele 7:39 şi 143:39), FINALA (3 august, ora 7:05)

Proba de canotaj:

Alexandru Petrişor Chioseaua, Florin Sorin Lehaci, Constantin Radu, Sergiu Vasile Bejan, Vlad Dragoş Aicoboae, Constantin Adam, Florin Nicolae Arteni Fîntînariu, Ciprian Huc, Adrian Petre Munteanu (opt rame cu cârmaci masculin): semifinale (25 iulie, orele 5:00, 5:10), recalificări (28 iulie, ora 4:48), FINALA (30 iulie, ora 2:45)

Mihăiţă Vasile Țigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu, Cosmin Pascari (patru rame fără cârmaci masculin): semifinale (24 iulie, orele 6:10 şi 6:20), recalificări (26 iulie, ora 5:10), FINALA (28 iulie, ora 4:10)

Marius Vasile Cozmiuc, Ciprian Tudosă (dublu rame masculin): calificări (24 iulie, orele 4:20, 4:30, 4:40), recalificări (25 iulie, ora 3:40), semifinale (27 iulie, orele 4:30, 4:40), FINALA (29 iulie, ora 3:18)

Ioan Prundeanu, Marian Florian Enache (dublu vâsle masculin): calificări (23 iulie, orele 4:30, 4:40, 4:50), recalificări (24 iulie, ora 3:40), semifinale (26 iulie, orele 4:40, 4:50), FINALA (28 iulie, ora 3:30)

Maria Magdalena Rusu, Viviana Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu, Daniela Druncea (opt rame cu cârmaci feminin): semifinale (25 iulie, orele 5:20, 5:30), recalificări (28 iulie, ora 4:30), FINALA (30 iulie, ora 4:25)

Mădălina Hegheş, Roxana Iuliana Anghel, Elena Logofătu, Cristina Georgiana Popescu (patru rame fără cârmaci feminin): semifinale (24 iulie, orele 5:50 şi 6:00), recalificări (26 iulie, ora 5:00), FINALA (28 iulie, ora 3:50)

Iuliana Buhuş, Adriana Ailincăi (dublu rame feminin): calificări (24 iulie, orele 3:50, 4:00, 4:10), recalificări (25 iulie, ora 3:50), semifinale (27 iulie, orele 4:58, 5:08), FINALA (29 iulie, ora 3:30)

Ionela Livia Cozmiuc, Gianina Elena Beleagă (dublu vâsle categorie uşoară feminin): calificări (24 iulie, orele 4:50, 5:00, 5:10), recalificări (25 iulie, orele 4:20, 4:30), semifinale (27 iulie, orele 5:38, 5:48), FINALA (29 iulie, ora 4:10)

Nicoleta Ancuţa Bodnar, Simona Geanina Radiş (dublu vâsle feminin): calificări (23 iulie, orele 5:00, 5:10, 5:20), recalificări (24 iulie, ora 3:30), semifinale (26 iulie, orele 4:20, 4:30), FINALA (28 iulie, ora 3:18)

Proba de ciclism:

Vlad Dascălu (mountain bike): FINALA (26 iulie, ora 9:00)

Eduard Michael Grosu (ciclism pe şosea): FINALA (24 iulie, ora 5:00)

Turneul olimpic de fotbal:

România – Honduras (22 iulie, ora 14:00)

România – Coreea de Sud (25 iulie, ora 14:00)

România – Noua Zeelandă (28 iulie, ora 11:30)

sferturi de finală: (31 iulie, orele 11:00, 12:00, 13:00, 14:00)

semifinale: (3 august, orele 11:00, 14:00)

finala pentru medalia de bronz (6 august, ora 14:00)

finala pentru medalia de aur (7 august, ora 14:30)

Proba de gimnastică:

Maria Larisa Holbură şi Larisa Iordache (individual compus): calificări (25 iulie, orele 4:00, 5:55, 9:10, 11:05, 14:20), FINALA (29 iulie, ora 13:50)

Marian Drăgulescu (sărituri): calificări (24 iulie, ora 4:00, 8.30, 13:30), FINALA (2 august, ora 12:54)

Proba de natație:

Robert Glinţă şi Daniel Martin (100 m spate): calificări (25 iulie, orele 14:19, 14:22, 14:25, 14:28, 14:31), semifinale (26 iulie, orele 5:31, 5:37), FINALA (27 iulie, ora 4:59)

David Popovici (100 m liber şi 200 m liber): 100 m liber: calificări (27 iulie, orele 13:02, 13:05, 13:08, 13:11, 13:14, 13:17, 13:20, 13:23), semifinale (28 iulie, orele 4:30, 4:35), FINALA (29 iulie, ora 5:37) / 200 m liber: calificări (25 iulie, orele 13:22, 13:28, 13:34, 13:40, 13:46, 13:52), semifinale (26 iulie, orele 4:37, 4:43), FINALA (27 iulie, ora 4:43)

Bianca Andreea Costea (50 m liber): calificări (30 iulie, între orele 13:24-13:46), semifinale (31 iulie, orele 5:32, 5:37), FINALA (1 august, ora 4:37)

Proba de canoe:

Victor Mihalachi, Cătălin Chirilă (C2 – 1.000 m): calificări (2 august, orele 4:05, 4:13), sferturi de finală (2 august, orele 6:06, 6:14), semifinale (3 august, orele 3:44, 3:52), FINALA (3 august, ora 5:54)

Proba de judo:

Andreea Ştefania Chiţu (cat. 52 kg): calificări (25 iulie, ora 5:00), FINALA (25 iulie, după ora 11:00)

Alexandru Constantin Raicu (cat. 73 kg): calificări (26 iulie, ora 5:00), FINALA (26 iulie, după ora 11:00)

Vladuţ George Simionescu (cat. +100 kg): calificări (29 iulie, ora 5:00), FINALA (29 iulie, după ora 11:00)

Proba de lupte:

Alina Vuc (lupte libere, cat. 50 kg): sferturi şi semifinale (6 august, începe la ora 5:30 şi continuă după ora 12:15), recalificări şi FINALA (7 august, începe la ora 12:45)

Andreea Beatrice Ana (lupte libere, cat. 53 kg): sferturi şi semifinale (5 august, începe la ora 5:30 şi continuă după ora 12:15), recalificări şi FINALA (6 august, începe la ora 5:00 şi continuă după ora 12:15)

Kriszta Tunde Incze (lupte libere, cat. 62 kg): sferturi şi semifinale (3 august, începe la ora 5:30 şi continuă după ora 12:15), recalificări şi FINALA (4 august, începe la ora 5:00 şi continuă după ora 12:15)

Albert Saritov (lupte libere, cat. 97 kg): sferturi şi semifinale (6 august, începe la ora 5:30 şi continuă după ora 12:15), recalificări şi FINALA (7 august, începe la ora 12:45)

Alin Alexuc-Ciurariu (lupte greco-romane, cat. 130 kg): sferturi şi semifinale (1 august, începe la ora 5:00 şi continuă după ora 12:15), recalificări şi FINALA (2 august, începe la ora 5:00 şi continuă după ora 12:15)

Proba de scrimă:

Ana-Maria Popescu (spadă): 32-imi (24 iulie, începe la ora 3:00), 16-imi (24 iulie, începe la ora 3:55), optimi (24 iulie, începe la ora 7:35), sferturi (24 iulie, începe la ora 9:25), semifinale (24 iulie, ora 12:00), FINALA (24 iulie, ora 14:45)

Iulian Teodosiu (sabie): 32-imi (24 iulie, începe la ora 3:30), 16-imi (24 iulie, începe la ora 5:55), optimi (24 iulie, începe la ora 8:35), sferturi (24 iulie, începe la ora 9:55), semifinale (24 iulie, ora 13:00), FINALA (24 iulie, ora 15:15)

Proba de tenis:

Simplu:

turul 1 – 24 şi 25 iulie
turul 2 – 26 iulie
optimi de finală – 27 iulie
sferturi de finală – 28 iulie
semifinale – 29 iulie
finalele – 31 iulie

Dublu:

turul 1 – 24 şi 25 iulie
optimi de finală – 26 şi 27 iulie
sferturi de finală – 27 şi 28 iulie
semifinale – 29 iulie
finalele – 31 iulie şi 1 august

Proba de tenis de masă:

Ovidiu Ionescu (simplu masculin): calificări (24 iulie, ora 3:00), turul 1 (24 iulie, ora 8:15, ora 13:30), turul 2 (25 iulie, 8:00 / 26 iulie ora 4:00), turul 3 (26 iulie, ora 8:30 / 27 iulie, ora 4:00 şi 8:30), optimi de finală (27 iulie, ora 10:30 şi 13:30), sferturi de finală (28 iulie, ora 5:00, 10:00, 14:00) semifinale (29 iulie, ora 9:00), FINALA (30 iulie, ora 15:00)

Elizabeta Samara, Bernadette Szocs (simplu feminin): calificări (24 iulie, ora 3:00), turul 1 (24 iulie, ora 8:15, 13:30), turul 2 (25 iulie, 8:00 / 26 iulie ora 4:00), turul 3 (26 iulie, ora 8:30 / 27 iulie, ora 4:00 şi 8:30), optimi de finală (27 iulie, ora 10:30 şi 13:30), sferturi de finală (28 iulie, ora 4:00, 6:00, 9:00, 11:00) semifinale (29 iulie, ora 5:00), FINALA (29 iulie, ora 15:00)

Ovidiu Ionescu, Bernadette Szocs (dublu mixt): optimi de finală (24 iulie, ora 15:15), sferturi de finală (25 iulie, ora 4:00), semifinale (25 iulie, ora 14:00), FINALA (26 iulie, ora 15:00)

Daniela Dodean-Monteiro, Bernadette Szocs, Elizabeta Samara (echipă): optimi de finală (1 august, ora 4:00, 8:30, 13:30 / 2 august, ora 4:00), sferturi de finală (2 august, ora 8:30, 13:30 / 3 august, ora 4:00, 8:30), semifinale (3 august, ora 13:30 / 4 august, ora 4:00), FINALA (5 august, ora 13:30)

Proba de tir sportiv:

Laura Georgeta Ilie (puşcă aer comprimat, 10 m): calificări (24 iulie, ora 2:30), FINALA (24 iulie, ora 4:45)

Proba de tir cu arcul:

Mădălina Ştefania Amăistroaie: 32-imi şi 16-imi (27, 28 şi 29 iulie), optimi de finală, sferturi de finală şi semifinalele (30 iulie), FINALA (30 iulie, ora 10:45)

Proba de triatlon:

Felix Pierre Duchampt: FINALA (26 iulie, ora 0:30)

Urmăriți Playsport.ro și pe

CLASAMENT PLAY-OFF SUPERLIGA
# Echipa M V E Î Gol. Pct.
1FCSB1052312:1149
2CFR 1907 Cluj1061319:1446
3Universitatea Craiova1061318:1444
4Farul Constanta1042419:2036
5Sepsi OSK Sfantu Gheorghe1033417:1734
6Rapid1011813:2232
CLASAMENT PLAY-OUT SUPERLIGA
# Echipa M V E Î Gol. Pct.
1Uta Arad952215:1137
2Oţelul961211:736
3AFC Hermannstadt942313:734
4Universitatea Cluj933312:1033
5Petrolul Ploiesti93248:1429
6Politehnica Iasi93157:827
7Dinamo Bucuresti924310:1225
8FC Botosani942311:1125
9FC Voluntari924311:1024
10U Craiova 194891358:1622