Campionatul Mondial din Qatar a fost uns dintre cele mai emblematice ediții ale turneului final. Dacă mulți dintre fanii fotbalului au spus, acum patru ani, că ediția din Rusia nu a fost una extrem de reușită, iată că ediția din acest an s-a ridicat la nivelul cel mai înalt.
Iar finală, disputa dintre Argentina și Franța, terminată cu scorul de 3-3 în primele 120 de minute, respectiv cu victoria sud-americanilor la loviturile de departajare, a fost numită de multi drept cel mai frumos meci din istoria fotbalului.
Am fost toți martori ai unei zile în care s-a scris istorie, pentru că acest duel va rămâne cu siguranță în istoria Campionatului Mondial.
Totuși, la finalul turneului din Qatar, fanii fotbalului nu vor rămâne doar cu succesul nebun al lui Messi și al colegilor săi.
Fosta miss Croația, Ivana Knoll, bruneta care a făcut senzație cu aparițiile ei pe stadioanele din Qatar, nu a fost foarte fericită la finalul turneului.
Aceasta susține că FIFA a acordat „Balonul de Aur al turneului” persoanei greșite. Conform ei, Kylian Mbappe merita să câștige acest trofeu, chiar dacă a pierdut marea finală.
„FIFA, ați dat Balonul de Aur persoanei greșite. Poate că Argentina a câștigat, dar Mbappe este Balonul de Aur”, a scris Ivana Knoll, pe Instagram.
Lionel Messi și-a îndeplinit cel mai mare vis al carierei de fotbalist, reușind să câștige trofeul suprem. Argentina a învins Franța în finala de la Campionatul Mondial și a ridicat cupa.
Lionel Messi nu s-a putut despărți de trofeul de campion mondial, pe care l-a adus cu el și la interviu. Imediat după duelul Argentina – Franța 4-3 (d.l.d), căpitanul sud-americanilor s-a prezentat în fața reporterului și și-a axat o bună parte din discurs asupra Cupei pe care o ținea în brațe.
„E o nebunie. E frumoasă. E cel mai frumos lucru care există! Știi cât de mult o s-o sărut? E impresionantă, adevărul e că mi-o doream mult. Am zis cândva că Dumnezeu o să mi-o dăruiască. Am presimțit asta”, a transmis Messi la interviu.
1. Brazilia – cinci titluri din șapte finale
2. Italia – patru titluri din șase finale
3. Germania – patru titluri din opt finale
4. Argentina – trei titluri din șase finale
5. Uruguay – două titluri din două finale
6. Franța – două titluri din patru finale
7. Anglia – un titlu dintr-o finală
8. Spania – un titlu dintr-o finală