O fostă câștigătoare de la Chefi la Cuțite va putea fi urmărită într-o nouă competiție la Kanal D. Finalista din echipa lui Sorin Bontea s-a înscris la „Insula de 1 milion”, reality-show-ul care a început sâmbătă și pe care îl prezintă Cosmin Cernat. Ea are un motiv bine întemeiat pentru care a plecat în Republica Dominicană, iar acesta a fost dezvăluit de către organizatorii concursului.
Florica Boboi, care în 2022 a ridicat trofeul sezonului cu numărul 10 a emisiunii Chefi la Cuțite și a mers acasă cu suma de 30.000 de lei, vrea să dea lovitura, odată cu participarea la „Insula de 1 milion”. Ea va lupta de data aceasta pentru o sumă și mai mare.
Fosta elevă a lui Sorin Bontea a anunțat prin intermediul intermediul rețelelelor de socializare că va participa la „Insula de 1 milion”, noul show de aventură de la Kanal D. Ea va trebui să facă față condițiilor neprietenoase din jungla dominicană, dar mai ales probelor care se anunță a fi extrem de dificile.
Florica Boboi are încredere că se va descurca la „Insula de 1 milion”. Câștigătoarea de la Chefi la Cuțite nu se teme de provocări, chiar dacă probele din jungla dominicană nu vor fi deloc ușoare. Ea a spus în cadrul unui interviu că a trecut prin multe dificultăți și că se simte pregătită să îi cucerească pe ceilalți concurenți într-un mod inedit. În plus, are deja conturată o strategie.
Voi folosi tot ce găsesc în junglă. Din cocos fac chiftele și șnițele. Eu sunt foarte creativă, îmi vin ideile pe loc. Mă uit la ce am la dispoziție și vine ideea. O să fiu mai protejată de ei pentru că o să le gătesc. Este unul dintre planurile mele; le gătesc ca să mă ajute.”, a subliniat fosta concurentă de la Chefi la Cuțite.
Blondina a declarat că își va folosi toate atuurile pentru a pune mâna pe brățările care valorează câte 20.000 de lei.
Voi juca pentru mine. Am venit singuri, plecăm singuri. Când e vorba de competiție te gândești la tine în primul rând.”, a explicat ea, înainte de a pleca în Republica Dominicană.
Concurenta gătește de la vârsta de 15 ani și își dorește să își deschidă un restaurant pe bulevardul Champs-Elysee din Paris. Ea a mărturisit că s-a gândit deja la numele pe care îl va pune localului.
Vreau să mă reprezinte pe mine, să mă văd pe mine acolo. Vreau să fie frumos, elegant, finuț și să pun numele meu acolo, Flory’s. Aș vrea să mă axez pe fructe de mare, sunt specialistă. Fructe de mare face toată lumea, dar trebuie să le faci un pic mai cu gust, trebuie să știi să gătești bine! Cred că am toate atuurile.”, a conchis Florica.