Cornel Dinu a dezvăluit la PlaySport Live că Dan Șucu, actualul co-acționar al Rapidului, a fost interesat de a investi la Dinamo, înainte de a o face până la urmă la Rapid. Se întâmpla în urmă cu circa trei ani, când Ionuț Negoiță încă era acționar majoritar, cu puțin timp înainte ca echipa din Ștefan cel Mare să fie preluată de Pablo Cortacero.
Cornel Dinu a povestit chiar că a avut la acel moment o întâlnire cu Dan Șucu. Acesta i-a transmis însă că nu dorește să investească la Dinamo din cauza datoriei foarte mare pe care clubul o înregistra la acel moment, dar și din cauza faptului că o parte dintre suporteri intervenea în luarea unor decizii.
„Șansele sunt numai dacă intră în posesia suporterilor (n.r. acțiunile clubului). Toți aceștia (n.r. investitorii care s-au arătat interesați de Dinamo în ultimii ani), pe unii chiar îi cunosc, s-au disociat de a prelua Dinamo. Am avut o discuție acum vreo 3 ani de zile cu actualul acționar care a venit la Rapid (n.r. Dan Șucu). Nu știu dacă este sau nu dinamovist. Mi s-a părut un om foarte serios, am fost la el la Mobexpert cu câțiva suporteri dinamoviști.
Mi-a explicat: ‘La ora actuală, lucrurile nu sunt foarte clare la Dinamo. Probabil că datoria este de 10 milioane de euro și eu nu sunt dispus să arunc acești bani. Este nevoie de o investiție în fiecare an cam de 5 milioane de euro. Lucrurile nu sunt în regulă în raportul dintre cei care conduc și cei care susțin echipa din tribună. Și mie nu îmi place scandalul și tot felul de imixtiuni și presiuni’”, a spus Cornel Dinu la PlaySport Live.
Legat de aceste imixtiuni ale fanilor dinamoviști în interiorul clubului, Cornel Dinu a fost foarte ferm. El este de părere că programul DDB trebuie să se delimiteze clar de Peluza Cătălin Hîldan, organizație care practic a lansat acest program de tip socios în 2018.
„Programul DDB trebuie să fie foarte clar disociat de ceea ce înseamnă Peluza Cătălin Hîldan, care este o societate comercială, condusă de trei dinamoviști incontestabili. Dar care au drept de viață și de moarte asupra deciziilor de foarte mult timp. Sunt două lucruri complet diferite. Una este un program și cu totul altceva este o societate unde există trei acționari, unde sunt anumite semne de întrebare asupra corectitudinii administrației financiare”, a mai spus Cornel Dinu.