Detalii în premieră despre America Express. De ce a apărut Iulia Albu cu fața umflată la Antena 1
Nu doar o dată, telespectatorii au văzut-o pe Iulia Albu cu fața umflată la ”America Express”. Așa se face că, mulți se întreabă care este motivul pentru care a apărut așa la TV. De curând, vedeta a oferit câteva declarații în acest sens. Se pare că totul are legătură cu anumite alimente pe care le consuma.
De ce a apărut Iulia Albu cu fața umflată la ”America Express”
Cu siguranță, fanii emisiunii ”America Express” au observat că, în anumite momente, Iulia Albu avea fața umflată. Nu cu mult timp în urmă, vedeta a făcut o serie de declarații pe această temă. De ce i s-a întâmplat acest lucru pe parcursul show-ului de la Antena 1, puteți afla în continuare.
Se pare că Iulia este intolerantă la gluten. Ei bine, unele alimente pe care le consuma în emisiune conțineau această substanță. Prin urmare, vedetei i se umfla zona feței din cauza acestei intoleranțe.
Iulia Albu: ”Veți observa că fața mea este umflată”
În cadrul unei postări pe rețelele sociale, vedeta a vorbit despre intoleranța la gluten, însă a și oferit câteva detalii interesante cu privire la ”America Express”.
”Lucruri pe care vi le spun în premieră, aici, despre America Express. Aici nu avea nimeni probleme cu nicio glandă, pur și simplu am intrat în competiție ceva mai rotunjori. Câteodată veți observa că fața mea este foarte umflată. Intoleranța la gluten și mâncarea din America Express nu sunt compatibile.
În trecut am dat probă pentru a fi vocea personajului Dezgust din Inside Out (ceea ce explică a doua foto din slide), dar au ales pe cineva mai simpatic. Eu nu știu să montez nimic în afară de video-uri și călugărițe (vezi foto 3 si 4). Vă explic mai târziu mai multe”, a spus Iulia Albu, pe Instagram.
Despre intoleranța la gluten
În caz că nu știați deja acest lucru, intoleranța la gluten este o afecțiune în care organismul nu poate digera glutenul corect. Glutenul este o proteină găsită în grâu, secară și orz, fiind comun în multe alimente, mai ales în produsele de panificație și paste.
Atunci când persoanele cu această afecțiune consumă alimente care conțin gluten, sistemul lor imunitar reacționează negativ, provocând inflamație și deteriorarea mucoasei intestinale. Printre simptomele intoleranței la gluten se numără și următoarele:
- Probleme gastrointestinale: diaree, constipație, balonare, greață și dureri abdominale.
- Malabsorbția nutrienților, care poate duce la deficiențe nutriționale, cum ar fi lipsa de fier sau de calciu.
- Oboseală și scădere în greutate inexplicabilă.
- Dermatită herpetiformă – o erupție cutanată veziculoasă asociată cu intoleranța la gluten.