Cât te costă să stai la masa lui Rică Răducanu. Fostul portar e atracția sezonului la Neptun

Andrei Alexandra 09.07.2023, 15:36
Cât te costă să stai la masa lui Rică Răducanu. Fostul portar e atracția sezonului la Neptun

Rică Răducanu, fostul mare portar rapidist, se luptă cu problemele de sănătate de mulți ani, dar asta nu-l oprește să muncească. Fostul jucător al formaţiei de fotbal Rapid Bucureşti are o afacere pe litoral, acolo unde își petrece aproape fiecare vară.

Rică Răducanu, declarații uluitoare

Rică Răducanu este ieșit la pensie, dar nu se ajunge cu banii. Acesta este motivul real pentru care preferă să muncească pe litoral, la afacerea familiei. Legenda fotbalului românesc întreține atmosfera la restaurantul său de pe litoral. Uneori, chiar stă la masă cu cei care trec pragul restaurantului său.

Restaurantul lui Rică Răducanu se află în stațiunea Neptun, iar fostul mare portar se implică activ în afacere, servind la mese și interacționând cu clienții. Tot el se ocupă și de debarasare atunci când este aglomerată terasa.

Cu ce se ocupă fostul mare portar

Presa mondenă arată că, deși au crescut prețurile la majoritatea produselor alimentare, Rică Răducanu nu a umflat prețurile. Astfel, terasa lui de la Neptun are în continuare prețurile accesibile. Dar oamenii nu țin cont numai de acest aspect când merg la restaurantul său. Ei știu că Rică este și ospătar, însă cel mai mult le place faptul că fostul fotbalist încântă clienții cu povești din perioada în care apăra poarta formației giuleștene.

”Gândim totul ca să fie bine pentru turiști”

Fostul mare rapidist poate fi văzut la terasa pe care o administrează până seara la încheiere. El susține că a redeschis locația cu gândul la români și la vremurile dificile pe care le trăim.

Am redeschis terasa, e curat, e renovat. Prețurile nu au crescut prea mult, nu are cum cu foarte mult, pentru că vărul Costică și fiul lui, Marian, au fermă, acasă, ei stau lângă Constanța, sunt producători. Au porci, vaci, dar și legume, deci nu iau din altă parte și să pună mai mult. Toți suntem o familie, ne gospodărim, gândim totul ca să fie bine pentru turiști. Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă! Mai stăm la un banc, la o vorbă bună, la o glumă. Adesea mai servesc și eu, sunt și chelner, mai gestionez treaba, mă implic. Oamenii mă iubesc și mereu zic: ”Hai, să mâncăm, la terasa lui Rică!”, așa a rămas vorba, pe acolo, prin Neptun!”, a spus Rică Răducanu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Impact.

Câți bani trebuie să scoți din buzunar ca să stai la masă cu Rică Răducanu

Dacă în vara anului 2022 o porție de tochitură de pește cu mămăligă costa 27 de lei, acum este cu 6 lei în plus, adică 33 de lei. Un platou pescăresc, costă 40 de lei. Anul trecut, acesta se vindea cu 36 de lei. Prețul unei porții de crap prăjit a ajuns să coste 15 lei, cu 3 lei mai mult decât în vara lui 2022, mai arată sursa citată mai sus.

Urmăriți Playsport.ro și pe

CLASAMENT PLAY-OFF SUPERLIGA
# Echipa M V E Î Gol. Pct.
1FCSB1052312:1149
2CFR 1907 Cluj1061319:1446
3Universitatea Craiova1061318:1444
4Farul Constanta1042419:2036
5Sepsi OSK Sfantu Gheorghe1033417:1734
6Rapid1011813:2232
CLASAMENT PLAY-OUT SUPERLIGA
# Echipa M V E Î Gol. Pct.
1Uta Arad952215:1137
2Oţelul961211:736
3AFC Hermannstadt942313:734
4Universitatea Cluj933312:1033
5Petrolul Ploiesti93248:1429
6Politehnica Iasi93157:827
7Dinamo Bucuresti924310:1225
8FC Botosani942311:1125
9FC Voluntari924311:1024
10U Craiova 194891358:1622