Terasa Obor, una dintre cele mai populare destinații pentru amatorii de mici, comercializează zilnic un număr impresionant de mici.
Restaurantul vinde 4500 de mici în fiecare zi, susține jurnalistul Cătălin Oprișan, care e prieten cu proprietarul. Adrian „Hepaticus”, deținătorul afacerii, e un cunoscut suporter dinamovist. Pentru Oprișan, micii pregătiți la teresa prietenului său sunt cei mai buni din București, peste rivalii Ciotoianu, Cocoșatu’ sau Gil.
„Aș vrea să pun micul pe steag, n-ar fi o idee genială? Să facem o campanie. Nu glumesc! Mie îmi plac micii, m-aș spăla dimineața pe dinți cu pastă de mici. De ce să-mi fie rușine? Alții beau, unii fumează. Haideți, mă, să fim naturali. Ce vrei, să fiu ipocrit? Când trec pe la piața Veteranilor, mă trage mirosul la grătarele cu mici. Mai știi cum era la Tom și Jerry, că-l trăgea mirosul pe Tomiță?
Dar cei mai buni mici sunt la Obor. Adiță nu pune bicarbonat și nu atinge rețeta. El primește de la niște oameni și nu le pune nimic. Dacă merge așa de 10 ani, de ce să schimbe? Cred că e de 11 ani terasa. Vinde 4500 de mici pe zi”, a dezvăluit Oprișan la podcastul lui Cătălin Măruță.
Terasa Obor a fost „validată” inclusiv de suporterii lui Inter Milano. Italienii au venit în București special pentru o rundă de mici, înaintea unui meci european contra lui Ludogoreț. Au fost impresionați de gustul cărnii.