Adrian Mutu a făcut o serie de dezvăluiri fabuloase în podcastul DA BRAVO cu Mihai Bobobete. Fostul selecționer al echipei naționale de tineret a României a povestit ce a primit într-un plic, de la o fană. Tehnicianul român a subliniat că nu s-a supărat, chiar dacă darul primit nu a fost pe placul său.
În cadrul podcastului DA BRAVO al lui Mihai Bobonete, Adrian Mutu a discutat despre viața personală, dar și despre pasiunea lui ascunsă, sau despre felul în care l-a surprins o fană.
Ai avut vreo întâmplare crazy cu vreo fană, care să se fi dus în zona aia, să facă vreo tâmpenie?”, a întrebat Bobonete.
Nu numai când eram fotbalist, dar și acum, sunt… Nu îi iei în seamă, că nu m-a deranjat niciodată atât de tare. Dar cele mai multe scrisori le primesc din China. Deci trimit încontinuu, cu poze, cu plicul cu timbrul pe el. Ei vor doar semnătura originală, atât.”, a răspuns Adrian Mutu.
Antrenorul celor de la Rapid a mai spus că îi place foarte mult să gătească. Fostul mare fotbalist a făcut inclusiv sarmale și ardei umpluți.
Am făcut o singură dată sarmale. Am făcut și ardei umpluți. O sunam pe mama atunci când eram în Emirate. Îmi place să gătesc, pentru că mă relaxează. Dacă te uiți ce cuțite am, zici că sunt vreun bucătar. Știu să fac creveți, toate tipurile de paste. La sos e vrăjeala, șmecheria.”, a mai spus Adrian Mutu, în podcast-ul DA BRAVO! al lui Mihai Bobonete.
Am un prieten care e chef în Anglia. Mai vine cu nebunii în România. El vine ori la mine pe terasă, iar eu nu plec de lângă el. Îl țin de vorbă, îl tot întreb. Mi-a povestit la ce grade face mușchiul de vită.”, a mai afirmat fostul mare atacant.
Într-un alt interviu, fostul selecționer al naționalei României a spus că pasiunea pentru gătit îl ajută să treacă peste stres, mai ales de când a devenit antrenor.
Eu fac orice, de la tăiat ceapă, orice… Îmi place să stau eu, cu gândurile mele și îi dăm drumul. Ca antrenor, când am pierdut un meci… Am venit odată acasă, am pierdut un meci, mi-am pus un pahar de vin roșu și am întrebat-o pe Sandra ce vrea să mănânce și am început să gătesc, am început să tai, ea s-a dus să doarmă.
Eu până la cinci am stat, cinci feluri am gătit. Când a venit ea, aveam ardei umpluți, ciorbă de perișoare, toate nebuniile le făcusem. I-am zis să mai dea pe la vecini. M-am relaxat și am reușit să fac așa o analiză în timp ce găteam.”, spunea Adi Mutu, în urmă cu ceva timp, conform celor de la Cancan.