Nunta de 300 000 de euro a lui Ianis Hagi a implicat eforturi importante atât în pregătirea locației de la Domeniul Știrbey, cât și în bucătărie.
De gătit s-au ocupat jurații Chefi la Cuțite, Ștefan Popescu, Orlando Zaharia și Alexandru Sautner, alături e un alt nume cunoscut din bucătăria românească, Marian Cernat. N-a fost o nuntă cu meniul clasic. Invitații s-au putut delecta cu preparate dintre cele mai diverse. Aproape 100 de oameni au lucrat pentru ca mâncarea să ajungă în forma dorită în farfuriile celor peste 700 de oameni care au fost lângă Ianis și Elena Hagi în ziua lor specială.
Pe farfurii au ajuns ca aperitive o terină de foie gras în crustă de fistic, un cubuleț de curcan în crustă panko, creveți, o ruladă de somon fume și o cremă de brânză, alături de un coșuleț cu piept de rață afumat cu sos de mango.
A existat și sushi pentru doritpri. La porția de pește, s-a servit biban, care anterior a fost marinat cu răzătură de lime, portocală, ulei de măsline, sare și piper. Apoi, friptura de vită n-a lipsit, iar cei care nu s-au săturat au putut să-și prepare singuri un burger la o stație în aer liber.